Saturday, September 29, 2012

Ice Cream

(Vegan) Chocolate-Peanut Ice Cream

 גלידת שוקולד-בוטנים טבעונית
מהבלוג "טבעוניות נהנות יותר"
הגלידה הזאת מתקבלת רכה למדי, מומלץ להקפיא אותה לפני ההגשה למשך שעה שעתיים. אם היא מתקשה מדי, משאירים לכמה דקות בחוץ, לריכוך. סניקרס, מאחוריך.
חומרים ל-4 מנות
100 גרם שוקולד מריר איכותי, פרווה
1/2 כוס חמאת בוטנים טבעית (אפשר לטחון בוטנים קלויים ללא קליפה למשחה חלקה ואפשר לקנות חמאת בוטנים ללא תוספות בכלל)
1/2 כוס חלב אורז או חלב סויה לא ממותק
2 כפות סוכר חום
3 כוסות קרח
+ טוחנים את כל המרכיבים מלבד הקרח בבלנדר חזק מאד, עד שמתקבל קרם סמיך וחלק.
+ מוסיפים את הקרח וטוחנים תוך כדי דחיסה עד שמתקבלת גלידה רכה. מעבירים לצלוחיות ומגישים או מאחסנים במקפיא למשך שעה ומעלה, עד ההגשה


No comments: